Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Όνειρα με εγκατάλειψη


Πληροφορίες σχετικά με όνειρα που έχουν σχέση με την εγκατάλειψη και αλλά παρόμοια όνειρα όπως η παραμέληση. Η ψυχολογική και μυστική σημασία των ονείρων σχετικά με την εγκατάλειψη.



Ψυχολογική σημασία:



Το όνειρο μπορεί να εκφράζει υποσυνείδητες σκέψεις και  συναισθήματα εγκατάλειψης που μπορεί έχετε. Εξετάστε τα ενδεχόμενα για αυτές τις σκέψεις. Νιώθετε ότι οι άνθρωποι, συναισθηματικά σας παραμελούν? Μήπως κάποια προβλήματα από την παιδική σας ηλικία σας κάνουν να νιώθετε έτσι? Το όνειρο επίσης μπορεί να λέει ότι πρέπει να εκφράσετε τα αισθήματα σας και να γίνεται κατανοητοί από τους άλλους.

Από μια άλλη σκοπιά ίσως το όνειρο να λέει ότι χρειάζεστε καθοδήγηση σε κάποια θέματα της ζωής σας. Για παράδειγμα μπορεί να περιμένετε από κάποιον άνθρωπο εξουσίας να μπει στη ζωή σας και να λύσει τα προβλήματα σας. Πολλοί άνθρωποι βλέπουν όνειρα εγκατάλειψης μετά την απώλεια κοντινού τους  προσώπου. Η θλίψη φέρνει περίεργα ανάμικτα συναισθήματα: θυμό, δυσαρέσκεια, κατάθλιψη, πανικό και αίσθημα εγκατάλειψης. Όλα αυτά τα συναισθήματα είναι μέσα στη διαδικασία της επούλωσης.

Μυστικιστική σημασία:




Τα όνειρα εγκατάλειψης μερικές φόρες δηλώνουν καλά οικονομικά νέα. Αλλά τα νέα είναι άσχημα αν εσείς εγκαταλείψατε κάποιον και το όνειρο δηλώνει ότι έχετε τύψεις. Από την άλλη μεριά αν εσείς είστε αυτός που εγκαταλήθηκε τότε θα σας περάσει γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...