Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Όνειρα σχετικά με απιστία (μοιχεία)

Τι σημάνουν τα όνειρα με απιστία ? Πως να αναλύσω όνειρα που έχουν μοιχεία μέσα ? Τι σημαίνει όταν βλέπω απίστες συμπεριφορές στα όνειρα μου ? 




Ψυχολογική ερμηνεία:  Μην παίρνετε αυτά τα όνειρα κυριολεκτικά επειδή συνήθως αντικατοπτρίζουν εσωτερικούς φόβους και ανησυχίες. Μπορεί κρυφά να ανησυχείτε ότι ο σύντροφος μπορεί να σας απατάει. Και αυτοί οι φόβοι έρχονται από το υποσεινήδητο ως όνειρα. Όποτε αν δείτε τέτοιο όνειρο δεν σημαίνει ότι ο/η σύντροφος σας απατάει αλλά ότι εσείς έχετε αυτή την αντίληψη υποσεινήδητα. Στην περίπτωση που βλέπεται ότι εσείς απατάτε τον συντροφό σας, αυτό σημαίνει ότι έχετε κάποιες σεξουαλικές επιθυμίες και αποθημένα.




Μυστικιστική ερμηνεία: Αν είστε μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με τον νόμο ή τύψεις. Για μια γυναίκα αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα συναισθήματα της μπρος τον άνδρα της. Στα παλαιότερα χρόνια που η γυναίκα δεν είχε τα ίδια δικαιώματα με τον άνδρα, αν ο άνδρας έβλεπε την γυναίκα του να τον απατάει σε όνειρο αυτό είχε πολλές επιπτώσεις στην γυναίκα.

Διάσημες ελληνίδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...